Tuesday, February 27, 2007

Blog a la Nederlanse...

Het is weer eens tijd om een Nederlandse blog te schrijven. Gisteren was het onze buurt om een verhaal te vertellen en een stuk uit de bijbel uit te leggen. Erica vertelde onze reis van Papoea naar Canada en dan hoe wij met de hulp van anderen Christiaans gehoorapparaten kregen en hoe de Here daardoor ons de gelegenheid gaf weer terug te gaan naar Indonesia. Ik heb uit gelegt hoe de bijbel een soort reisgids is en dat door middel van de Heilige Geest wij de Bijbel kunnen volgen, dit is een goede oefening voor ons aangezien wij graag de kerk in Papoea willen helpen met bijbel studie en ander kerkwerk. De Unit die we nu doen gaan meer en meer over hoe je een presentatie moeten geven.
Mikah heeft nu een goede vriend in de buurt 3 huizen verderop ze speelt er regelmatig ook met Indonesische meisjes.
Christiaans verjaardag was zeer geslaagt en hij houdt van zijn Gameboy game hij is helemaal verslaaft aan het spelletje.
Aidan heeft nog steeds plezier in school en krijgt vandaag zijn Meester op bezoek, hij begint ook meer het overleven te denken, Vanochten vroeg hij hoe Brynne uit Erica’s buik is gekomen. Hij zag de film Spirit (film over een paard) en hij zag het paard geboren worden. Dus hij vroeg worden babies geboren uit de achter kant of moet uw buik geopereerd worden mama? We hebben maar geantwoordt dat soms de Moeder naar de dokter moet voor een operatie. Hij was tevreden met dat.
Marc “speelt” nog steeds regelmatig bij de buren dat betekent dat hij TV kijkt en regelmatig daar op de bank slaapt. De buren van dat prachtig.
Brynnie is een lekker tante haar krullen bouncen op en neer en ze houd de Ibu bezich met wandelen wat ze prachtig vindt. Ze loopt regelmatig naar de deur en vraagt voor shoe wat schoenen, milk, of juice betekent.
We zijn druk bezich met het voorbereiden van onze reis naar papoea, de kratten moeten van Canada worden verstuurt en we moeten het een en’t ander hier nog kopen. We zien er naar uit om wat van jullie te horen.

No comments: